Carnaval

 


 

Elk jaar is er het Café een gezellig carnavalsfeest, met een aantal artiesten. Kijk rond deze dagen eens op deze pagina en kom daarna eens een fijn feest vieren.

 

Twee keer een bomvolle zaal bij het Vrijthof voor het goede doel!


Ciske bij de Cis! De tonpraoters wisten het publiek van het begin tot het einde te boeien. Geweldig aan elkaar gekletst door Rene van Boxtel. De gasten werden met veel show naar hun plaatsen gebracht door gastvrouw en gastheer Thea en Leo van Nunen.

Berry Knapen zorgt als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor een ‘onvergetelijke’ trouwdag. Hans Eijkemans stond in de ton als Hannes d’n 100 jarige.  Om af te sluiten met een  # hekje , had hij een tuinhekje bij zich. Ouwe rot in het vak Pierre Cnoops kreeg de zaal plat met een buut over ’t leven .”Jij bent zeker ambtenaar want je kijkt zo langzaam.” Mensen, geniet van de humor, geniet van de lach. Pierre bood de hele zaal een consumptie aan omdat hij net zo oud was als de koningin! Maar Cis zei: “ach man, da hoeft toch nie, da’s nergens voor nodig. Dus.. daarom doe ik ut mar nie” Na afloop zong het publiek hem toe: “Wat een spreker is die man,…  Cees Coolen kwam subiet als Kiske d’n dröge met een laxeermiddel tegen het hoesten. En hij had last van roldropperol in het bloed. Onze commissaris had gezegd: de politie mag wel eens vaker optreden! Vandaar dat ik nou op het podium sta! aldus rechercheur Rob Scheepers. Rien Bekkers uit (H)Olland stond in de ton als Rienuske Rasmussen met epo; elf pilskes op! Andy Marcelissen, de lolligste thuis, maakte met een zeer eenvoudige handeling van ons vader zijn zangvogels trekvogels. En Ton Brekelmans kreeg heel veel applaus als Toontje de Snotpin. Toontje is de afkorting "voor totaal onverwacht overschotje na tien jaar ertussen". Jan Strik vertelde over zijn ervaringen als Johnny de Hells Angel “Nie da wij discrimineren, wij moeten gewoon niemand nie.”Een buut met geweldig humoristisch taalgebruik. Stillis, ‘z Oma is als haar LP’s, kras! Frans Bevers, Ciske de gemintewerker heeft altijd een bruin gekookt eitje in zijn trommeltje zitten, “anders weet ik niet waar ik gebleven ben met pellen”. Met zijn dröge humor en het hart op de juiste plek heeft hij als initiatiefnemer van deze tonpraotavonden een topprestatie geleverd. Twee uitverkochte avonden, met tonpraoters van een zeer hoog niveau. Een geweldig mooi bedrag € 2.250,00 voor de goede doelen van RTO, dicht bij huis!

Cis, Ciske, Leny, Joke en alle andere medewerkers DANK JULLIE WEL!

Tekst van Frans Bevers.